Frogner-nissen trenger advokatbistand i julestria

Foto: Hanne Grøtte Ranvik

Frogner-nissen tok kontakt med BREX i julestria

Det er flere som har stilt seg kritiske til at nissen har fast tilhold på et tak på Frogner i Oslo, se hva Nettavisen har skrevet om Frogner-nissen og hans brødre. Han har selv kalt seg Frogner-nissen ettersom en snill familie satte ut julegrøt til han i denne bygården nettopp på Frogner.


På grunn av en ellers trist korona-tilværelse har Frogner-nissen kommet til Oslo for å spre litt barnslig og trygg juleglede der han ruver over Frogners tak. 


Han kjemper derfor en innbitt kamp om å få lov til å tilbringe deler av førjulstiden sin der. Familien som har satt ut julegrøten er fortvilet over at Frogner-nissen kanskje ikke får lov til å ta i mot mer grøt, og at han kanskje ikke får spre mer glede i området.


Familien og mange av barna på Frogner er enige om at Frogner-nissen må få slappe av litt, og feite seg opp litt før juleaften. Hans gode hjelpere jobber nå aktivt på juleverkstedet for å gjøre klar alle de flotte gavene barna i Oslo skal få.


Sleden til Frogner-nissen begynner å fylle seg opp, og det kommet til å bli mange glade barn på juleaften.


Uansett hva som skjer med Frogner-nissen har han bedt oss si følgende:


"Ta vare på dere selv og alle dere har rundt dere, store som små, gamle og unge. Nyt en fin og rolig førjulstid, spre litt ekstra glede når dere møter folk. Jeg vinker til dere døgnet rundt. Kom gjerne bortom meg og vink til meg. Da blir jeg glad. Ha en riktig fin jul. Hooohoooo...."

Publisert 14.12.20

Frogner-nissen kjemper om sitt tak på Frogner.